Share

Sharing is caring!

psihoterapie

Terapia pe care o pun în act este influenţată de patru realităţi primordiale.

În primul rând este modelată de şcolile terapeutice prin care am trecut, începând cu terapii scurte orientate pe resurse şi soluţii, continuând cu terapii familiale sistemice, vindecarea traumelor şi terapii strategice.

În al doilea rând, munca îmi este influenţată de experienţa de martor al vindecărilor care au schimbat vieţile oamenilor ce mi-au călcat pragul cabinetului.

În al treilea rând este rezultatul experienţelor personale de căutare a unui ajutor profesionist şi de experimentare a propriei vindecări şi recuperări.

Şi în ultimul rând, terapia îmi este susţinută de o nestrămutată încredere într-o putere interioară a omului capabilă să îl restaureze din profunzimi.

Întrepătrunderea celor patru realităţi aduce în lucrul meu cu oamenii un adânc respect şi o înaltă speranţă. Sunt conştientă de faptul că e nevoie de mult curaj şi putere să ceri ajutorul. Şi îmi este de asemenea clară durerea prin care omul trece în momentul în care ma sună. Mai mult decât atât, nu am nicio îndoială asupra faptului că vindecarea şi recuperarea sunt posibile.

Cererea ajutorului este un act de încredere. Onorez această sacră încredere şi fiecare persoană pentru dorinţa ei de a face paşi spre vindecare.

Obiectivul meu este acela de a crea un spaţiu sigur şi plin de înţelegere în care fiecare om să-şi exploreze viaţa, să-şi înfrunte durerile şi traumele, să-şi confrunte fricile, să renunţe la comportamentele defensive şi distructive şi să-şi regăsească libertatea de a iubi profund şi de a-şi împlini speranţele şi visele.